SIT: Weekendlezen 89

Het is weer weekend en dat kan maar één ding betekenen: Weekend Reading 89! Zoals altijd hier bij Stately Beat Manor, grijpen we elke gelegenheid aan om te verdwalen in een goed boek dat we kunnen krijgen.

We hopen dat je ons dit weekend ook laat weten wat je leest! Als je ons een shout-out zou geven, ofwel hier in het commentaargedeelte van het artikel of over op sociale media @comicsbeat, we zouden het erg op prijs stellen van u te horen!

AVERY KAPLAN: Dit weekend check ik uit De schaduwheld door Gene Luen Yang, Sonny Liew, en Janice Chiang, waarvan mij is verteld dat het de eerste samenwerking was tussen Yang en Chiang. Mijn echtgenoot pakte dit boek op na een toevallige ontmoeting met het op onze LCS en ik kan niet wachten om erin te duiken. Dan ga ik mijn exemplaar van lezen Queer as All Get Out door Shelby Criswell. Ik was dol op hun werk op Terminal Punks, en ik kan niet wachten om te zien hoe hun unieke kunstgevoeligheid uitwerkt in deze interessante non-fictiestrip.

Weekendlezing 89: Prog 2250

DEAN SIMONS: Volgende week Brits weekblad 2000AD brengt hun 100 pagina’s tellende kerstspeciale uitgave (Prog 2262) uit, waarmee de nieuwe reeks series begint die in 2022 zal doorgaan. In afwachting ga ik verder met mijn inhaalslag. Momenteel ben ik bij Prog 2250, die functies Dan Abnett en Mark Harrisonde tweede serie van de uit, en Ian Edginton en D’Israëlisch‘s Scarlet Traces: Stormfront, onder sommige scrotnig anderen. zarjaz.

Weekend lezen 89
Weekendlezing 89: Vredestichter

TAIMUR DAR: Ik ben psyched voor de komende Vredestichter HBO Max-serie met in de hoofdrol John Cena die in januari in première gaat. Ik heb nog maar net een miniserie van vier nummers van schrijver ontdekt Paul Kupperberg en artiest Tod Smith die uitkwam in de jaren ’80, niet al te lang nadat DC Comics de Charlton Comics-personages verwierf. Dus ik sta te popelen om in de miniserie te duiken en te zien hoe de stripversie zich verhoudt tot de interpretatie op het grote scherm van het personage.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Wildeboeken.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart