Deathstroke verklaart in maart een schaduwoorlog op de DCU!

Deathstroke verklaart een “schaduw oorlog” op het DC-universum!

Een epische crossover van drie maanden in de pagina’s van Deathstroke Inc., Batman, en Robin

Shadow War Alpha #1 Aankomst dinsdag 29 maart

Zoals de schrijver van titels als Robin, Deathstroke Inc., Infinite Frontier, Justice League Incarnate en nu Batman, is het duidelijk dat Joshua Williamson een ongelooflijke passie heeft voor DC en zijn personages. Vanaf maart brengt de fan-favoriete schrijver fans mee schaduw oorlog, een crossover-evenement van drie maanden waarin de werelden van Batman, Robin (Damian Wayne) en Deathstroke botsen in een evenement dat grote gevolgen zal hebben in het DC-universum!

De actie begint op 29 maart met Shadow War Alpha #1, geschreven door Williamson, met kunst door Viktor Bogdanovic (Detectivestrips). Slade Wilson begaat een ondenkbare daad en Talia al Ghul, de dochter van de demon, is uit op bloed! De League of Shadows is erop uit om Deathstroke te vermoorden en Deathstroke Inc. te vernietigen, en het is aan Batman en Robin om Slade op te sporen en voor het gerecht te brengen, maar doen ze dat ook? Deze one-shot van 48 pagina’s kost $ 5,99 en heeft een hoofdomslag van Jonboy Meyers, met variantomslagen door Bogdanovic en een kaartvariantomslag van Detectivestrips artiest Dan Mora, geprijsd op $ 6,99.

Enthousiaste fans krijgen twee kansen om een ​​glimp op te vangen van de gebeurtenissen die zich afspelen in schaduw oorlog voordat Shadow War Alpha #1 arriveert in stripboekwinkels. Op 22 maart toont Robin #12, ook geschreven door Williamson met kunst van Roger Cruz, een veranderde Damian Wayne die terugkeert naar Gotham na het einde van het Lazarus-toernooi, alleen om nog een tegenstander te hebben om tot de dood te vechten: Damian Wayne! De hoes kost $ 3,99 en wordt geleverd door Viktor Bogdanovic, met varianthoezen van Francis Manapul (hoofdvariant) en Crystal Kung (1:25 “ratio” -variant).

Nummer 7 van Deathstroke Inc. komt ook in de winkels op 22 maart, geschreven door Williamson met kunst van Stephen Segovia. Dit nummer belicht een gastoptreden van Slade’s dochter Rose Wilson, ook bekend als Ravager in de vader-dochter confrontatie! Ravager wil weten waarom Deathstroke zichzelf heeft uitgeroepen tot ‘Koning van de superschurken’ en ze heeft het mysterieuze personage Respawn meegebracht om erachter te komen! Dit is het probleem waarbij geheimen uit het verleden worden onthuld, wat resulteert in een cliffhanger die direct leidt naar: schaduw oorlog! De frequente Williamson-medewerker Howard Porter levert de hoofdomslag (geprijsd bij $ 3,99), met de hoofdvariantomslag door Ivan Tao, en een 1 op 25-verhoudingsvariant van kaartvoorraadomslag door Acky Bright (geprijsd bij $ 4,99).

De schaduw oorlog actie gaat door in april met Batman #122. Deathstroke Inc. #8, en Robin #13 en eindigt in mei met Batman #123, Schaduw oorlogsgebied #1, Deathstroke Inc. #9, en Robin #14, eindigend met de niet te missen Shadow War Omega #1.

Voor de laatste informatie over ‘s werelds grootste superhelden, vergeet niet de DC-website te bezoeken op www.dccomics.com, en volg @dccomics en @thedcnation op sociale media. De digitale abonnementsservice DC UNIVERSE INFINITE omvat een ongelooflijke selectie van: Batman, Robin, en Dood van een beroerte verhalen, plus geweldige titels geschreven

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Wildeboeken.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart