Er komt een Wonder Woman-videogame aan

Je weet dat wanneer Wonder Woman erbij betrokken is, de waarheid uiteindelijk naar buiten komt.

Vanavond, tijdens de Game Awards, deelden Monolith Productions en Warner Bros. Interactive Entertainment een vroege teaser van een eerder onaangekondigde nieuwe DC-videogame: Wonder Woman.

Monolith en Warner Bros. Interactive beloven dat: Wonder Woman wordt een open-wereld actie-avonturenspel voor één speler dat een origineel verhaal vertelt dat zich afspeelt in het DC Universe. Met de game kunnen spelers Diana van Themyscira worden in de strijd om haar Amazon-familie te verenigen met de mensen uit de moderne wereld. Wonder Woman zal worden aangedreven door Monolith’s Nemesis-systeem, en gamers zullen diepe banden smeden met zowel vijanden als bondgenoten terwijl ze zich ontwikkelen van een heroïsche jager tot een bewezen leider.

Monolith heeft het afgelopen decennium een ​​behoorlijk solide staat van dienst en kent de weg in een populaire franchise. In 2014 brachten ze Midden-aarde: Shadow of Mordor, een bestverkopende fantasie die zich afspeelt in de wereld van de klassieke fantasieën van JRR Tolkien die het Nemesis-systeem introduceerden waarvoor ze bekend zijn geworden. Middle-earth: Shadow of Mordor werd alom geprezen en werd geselecteerd als Game of the Year door de Game Developers Choice Awards, GameSpot en Giant Bomb. Het werd gevolgd door een vervolg uit 2017, Midden-aarde: schaduw van oorlog. Wonder Woman is de eerste game die Monolith sindsdien heeft aangekondigd.

Terwijl het begrip a Wonder Woman-gerichte videogame is spannend en ongekend, Diana van Themyscira heeft een groot deel uitgemaakt van bredere DC-games zoals Injustice: Gods of War, Injustice 2 en DC-universum online. Ook al weten we nog niet wanneer Wonder Woman consoles kunnen bereiken, worden de komende twee jaar grote voor DC-games, met de eerder aangekondigde Gotham Knights en Suicide Squad: Dood de Justice League op de horizon. (Over dat gesproken Dood de Justice League, Rocksteady uitgebracht een mooie voorproefje van de gameplay ook bij de Game Awards.)

Maar laten we voor nu allemaal hardop praten – zoals Amazons! – naar de nieuwe teaser en speculeren over wat we graag zouden zien in een Wonder Woman-game dan in de DC-gemeenschap. Hallo!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Wildeboeken.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart